logo

Commercieel Manager – fulltime – m/v – standplaats: landelijk

Wij komen graag in contact met een Commercieel Manager die de potentie en ambitie heeft door te groeien naar de functie van Operationeel Directeur.

Wie ben jij?

Je beschikt over goede kennis van de trends en ontwikkelingen in de high tech manufacturing (technische automatiseringsmarkt) en vindt het een uitdaging om via uitstekend relatiebeheer jouw targets te realiseren. Je brengt klantbehoeften in kaart en vertaalt deze naar relevante oplossingen, dat wil zeggen de juiste m/v inzetten op de juiste plaats.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verkopen van onze dienstverlening voor het jou toegewezen marktsegment. Bij goede resultaten is doorgroei naar de functie van operationeel directeur ons uiteindelijke doel.

Wie zijn wij?

High Tech Solutions is een ambitieus en dynamisch high tech softwarehuis dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van embedded realtime software. Onze High Tech’ers zijn trots op het bedrijf en op hun werk en voelen zich thuis bij ons. Dat komt vooral omdat we de kennis en ervaring van onze medewerkers continu verrijken. Niet alleen door middel van technische trainingen, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Niet voor niks is onze pay-off: Human DNA.

De kernwaarden van High Tech Solutions zijn zelfbewustzijn, betrouwbaarheid, respect en integriteit. We staan voor hechte relaties met onze medewerkers en klanten. Onze klanten zijn grote en middelgrote high tech ondernemingen in Nederland die state-of-the-art producten of systemen ontwikkelen waarvoor kwalitatief hoogwaardige software nodig is. Onze medewerkers zijn allemaal hoog opgeleid, een deel is kennismigrant.

Heb jij het juiste Human DNA?

Je beschikt over HBO+/WO werk- en denkniveau en hebt tenminste vijf jaar commerciële ervaring in de technisch automatiseringsbranche. Door acquisitie en relatiebeheer ontdek je nieuwe commerciële kansen én pak je die. Vanzelfsprekend is je eigen netwerk hierbij een uitstekende aanvulling. Je hebt gedegen kennis van de business en bent goed in staat om effectief te reageren op vragen of problemen van klanten. Je werkt landelijk.

Persoonlijke kenmerken

 • Je hebt passie voor klanten en voor technische automatisering
 • Je bent zelfbewust, betrouwbaar, respectvol en integer
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen resultaten en bent zelfkritisch
 • Je gaat graag uitdagingen aan
 • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is sterk
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en gedreven
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal op prima professioneel niveau
 • Je hebt er zin in om ons succes verder uit te bouwen.

Wat bieden wij?

 • Een succesvol bedrijf
 • Doorgroeimogelijkheden naar operationeel directeur
 • Prettige en inspirerende werkomgeving
 • Zelfstandig en verantwoordelijk werk
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Henk Dijkstra via 06-54273241 of per e-mail via ln.hc1511607632ethgi1511607632h@art1511607632skjid1511607632.kneh1511607632. Direct solliciteren kan ook via de knop hieronder.

Solliciteer

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter