Human DNA

Een aanpak die in de hightech-wereld een bron van inspiratie werd.

Het lijkt nu moeilijk meer voor te stellen, maar het is in feite nog maar een jaar of 15 geleden dat ook de hightech-wereld oog begon te krijgen voor menselijke drijfveren,passie, emotie en verbinding. Tot dan toe was de hightech-wereld vooral een bolwerkvan instrumenteel, analytisch denken en vooral veel rationele zakelijkheid. Henk Dijkstra en Dick Diepenhorst, beiden met tientallen jaren ervaring in technische automatisering en ondernemerschap (Data Sciences, High Tech Automation, Philips en Ordina TA) bundelden hun kennis en ambitie en besloten het anders te gaan doen.


Arbeidsvoorwaarden

Alle reden om het bij ons helemaal naar je zin te krijgen.

Een opdracht die in alle opzichten bij je past. Een werkomgeving waarin je jezelf maximaal kunt ontwikkelen. Maar we hebben meer voor je in petto: een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden. Want we vragen het nodige, maar we stellen er ook veel tegenover:

  • een bovengemiddeld salaris
  • een vaste netto onkostenvergoeding
  • een zeer ruime winstuitkering
  • een lease-auto of een vervoersbudget
  • 27 vakantiedagen
  • een laptop
  • een ruim budget voor opleiding
  • een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling

Daarnaast organiseren we regelmatig allerlei social events. Een beproefde methode om inspiratie met collega’s en een gemeenschappelijke passie voor embedded software te delen.

Opleidingsmogelijkheden

We kijken niet alleen naar wat je nú kunt, maar ook naar de toekomst.

Standaard opleidingstrajecten of persoonsgebonden ontwikkelingsbudgetten kennen we bij High Tech niet. Daar hebben we een simpele reden voor: elke werknemer heeft zijn eigen specifieke wensen en ambities en dat geldt dus ook voor de bijbehorende vaardigheden. Ook komt het voor dat je voor een nieuw project eerst extra kennis moet opdoen.

Anyway, groei en opleiding hebben een belangrijke plaats in ons bedrijf. Want in feite zijn er drie belanghebbenden bij jouw opleidingsbehoefte: jijzelf, High Tech Solutions en onze opdrachtgevers. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, technisch of persoonlijk, krijg je daar dus alle mogelijke ruimte voor. Naast de technisch inhoudelijke trainingen die in ons vakgebied een must zijn om bij te blijven, besteden we bij High Tech meer dan gemiddeld aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Van communicationskills tot het geven van presentaties. Van overtuigen tot timemanagement en conflicthantering. Een breed programma van mogelijkheden dus.

This post is also available in: Engels