Uitdagingen

htHome_06Je gaat de wereld een stukje
interessanter maken.

Als je bij High Tech Solutions werkt, kun je rekenen op uitdagende opdrachten. We steken veel tijd in gesprekken met onze opdrachtgevers over de werkzaamheden en we vinden het erg belangrijk dat die opdrachten matchen met jouw ambities, jouw capaciteiten en jouw toekomst.
Vaak zijn dat projecten die er werkelijk toe doen. Interessante opdrachten voor de korte of lange termijn, voor opdrachtgevers die het verschil willen maken. En we zorgen dat dat jij je talenten en kwaliteiten daarin voor 100% kunt inzetten. Zodat je er ook álles uit kunt halen wat erin zit.

In de praktijk

Een kijkje in de High Tech-keuken.

Onze doelgroepen zijn heel divers. Het zijn meestal grote en middelgrote bedrijven die over producten of technische systemen beschikken waarvoor kwalitatief hoogwaardige software nodig is.
We bieden deze bedrijven embedded, realtime software ontwikkeling op basis van consultancy: we zetten onze embedded software professionals in op basis van projecten.

Projectstory-Tom-Urlings

Tom Urlings –Senior Systeem Ingenieur

“Ik merkte dat de drive van High Tech was om mij leuk werk te bieden.”

“Ik ben nu meer dan zeven jaar in dienst bij High Tech en werk sinds zes jaar in mijn huidige functie bij ASML. In de eerste jaren bij High Tech heb ik, naast ASML, ook gewerkt bij TomTom en voordat ik bij High Tech in dienst kwam, ook bij Philips NXP.

Projectstory-Panagiotis-Giorgiadis

Panagiotis Georgiadis – Systeem Ingenieur

“Mijn werk is voor mij een manier om mijn hersenen fit te houden.”

“Ik kom uit Griekenland en heb Electrical Engineering gestudeerd op een technische universiteit in Thessaloniki. Daarna deed ik in Nederland een pre-master; een ontwerpersopleiding technische informatica bij de TU Eindhoven. Daar ben ik in februari 2004 begonnen.
Vanuit die situatie vond ik mijn eerste baan in Eindhoven; als software engineer bij Ordina Technical Automation. Dat was in 2006. Daarna kwam ik in contact met LDS, test & measurement, wat later HBM werd. Daar kreeg ik een vast contract.

Projectstory-Bart-van-Ingen-Schenau

Bart van Ingen Schenau – Senior Systeem Ingenieur

“Al tijdens mijn studie werd ik de hoek van de high tech ingetrokken.”

“In zekere zin is dit de baan die ik altijd al had willen hebben. In de zes jaar dat ik nu bij High Tech werk en de negen jaar daarvóór bij een vergelijkbaar bedrijf, heb ik zo’n beetje alle facetten van dit vak leren kennen. En vooral ook de verschillende marktsegmenten waarin hightech en embedded software een rol spelen, zoals mobiele telefonie, healthcare, defensie…..noem maar op. Dan weet je op een gegeven moment precies wat er speelt en wat voor soort uitdagingen je kunt verwachten. Ik zie mezelf dit dan ook nog een lange tijd doen.

Robert Peters – Senior Systeem Ingenieur

“Mensen die worden ingehuurd, krijgen vaak de mooie opdrachten.”

“In 2007 kwam ik in dienst bij High Tech. Ik kreeg een uitnodiging voor een gesprek en dat klikte meteen. Ik was daarvoor ook wel eens bij een soortgelijk bedrijf in dienst geweest, maar dat was anders. Bij High Tech beviel me de rust en het was, heel praktisch, ook een stuk dichterbij.

Projectstory-Sasanka

Sasanka Gottimukkala – Systeem Ingenieur

“De uitdaging was pas geleden zo groot dat ik ’s nachts gewoon doorwerkte.”

“In 2006 heb ik mijn Master in lucht- en ruimtevaarttechniek gehaald met als richting Robotica, met name het gebied van miniatuurdrones voor luchtruiminspecties. Robotica is iets dat me enorm fascineert, al van jongs af aan.
Mijn afstudeerproject was het ontwikkelen van een drone. Ik heb daarvoor de embedded software en interfaces voor verschillende sensoren ontwikkeld. Nu wordt het toestel zelfs in de burgermaatschappij gebruikt. Er zijn in India een aantal heftige overstromingen geweest en deze drones zijn gebruikt om in heuvelachtig terrein (dat niet meer op een normale manier bereikt kon worden) de situatie te onderzoeken.

Michiel Horsman – Systeem Ingenieur

Het is een geweldig gevoel als blijkt dat jouw werk tot meer veiligheid leidt.

“In feite is High Tech mijn eerste werkgever en dat is me tot nu toe uitstekend bevallen. Ik werk hier sinds 2009 en ben momenteel werkzaam bij Thales, een groot bedrijf in Hengelo dat apparatuur voor Defensie ontwikkelt. Ik werk daar nu ruim twee jaar aan een project dat Goalkeeper heet en dat gebruikt wordt als verdedigingswapen op marineschepen.
Voordat ik daar kwam, heb ik aan opdrachten gewerkt voor Nefit, waaronder aan een universeel platform voor cv-ketels, en voor Panalytical, waar XR-scanners worden ontwikkeld.

This post is also available in: Engels