Najaarsuitje 2015 High Tech Solutions

Wat delen Rotterdam en High Tech Solutions met elkaar?

De Nieuwe Maas - Rotterdam

‘Rotterdam is internationaal

Rotterdam is ondernemend

Rotterdam is dóen’

Deze associaties met de stad Rotterdam verbeelden het DNA van de stad in het communicatiebeleid van de gemeente Rotterdam. Iedereen die Rotterdam kent, herkent deze associaties.  Als je googlet  op ‘Rotterdam’, stuit je vanzelf op deze teksten.

De stad is internationaal door de haven, door de hoeveelheid nationaliteiten die je ziet op straat en in het winkelaanbod. In Rotterdam gaat het om waar je naartoe wilt, nier waar je vandaan komt. Wie iets nieuws tot stand wil brengen kan in Rotterdam terecht. Het is de stad van initiatief en vernieuwing.

Tijdens het najaarsuitje van High Tech Solutions bezochten we Rotterdam. We maakten een rondvaart door de havens, reden met een oude tram door diverse oude en nieuwe wijken en aten ter afsluiting bij een Turks restaurant aan de oever van de Nieuwe Maas.

Het DNA van Rotterdam kon net zo goed het DNA van High Tech Solutions zijn.

‘High Tech Solutions is internationaal

High Tech Solutions is ondernemend

High Tech Solutions is dóen’

De embedded software specialisten van High Tech Solutions komen uit vele windrichtingen, het bedrijf benut kansen waar die zijn en de mensen zijn echte professionals, wier drijfveer zowel de kwaliteit van hun werk is als het steeds blijven groeien in hun vak. Het zijn denkende doeners.

High Tech Solutions ziet de manier waarop wordt omgegaan met haar eigen professionals als haar specifieke DNA: het Human DNA. In de geheel vernieuwde site van High Tech Solutions komt het Human DNA goed naar voren. Het Human DNA is verwerkt in de films, in de verhalen van de mensen en in de verhalen van klanten.

Nu keren we terug naar Rotterdam, de stad met de aansprekende skyline, met de grote en internationale haven en met de unieke bedrijvigheid.

Tijdens het najaarsuitje zagen we Rotterdam in volle glorie, met adembenemende uitzichten tijdens de boottocht en met krioelende auto’s, fietsen en wandelaars in de oude wijken tijdens de rit met de tram. We eindigden de tramrit over de Kop van Zuid met haar grote kantoortorens en bijna evenzo hoge appartementenkolossen.

Het grootstedelijke is niet aan iedereen besteed. Even later klonk het aan onze Turkse dis: ‘gif mie moar Tukkerlân’. Daar kwam geen Spaans woord aan te pas.

Voor wie de skyline en de haven nog eens wil zien; we hebben gelukkig de foto’s nog.