Opeens realiseer je je dat passie voor techniek geen grenzen kent.

Genieten van een dagje uit naar het Dolfinarium in Harderwijk. Met collega’s uit binnen- en buitenland.

Of je nou uit India komt, uit China, uit Griekenland of uit Apeldoorn; een dagje uit met collega’s, partner en eventuele kinderen is en blijft leuk. Om een gemeenschappelijke passie voor techniek te delen, maar vooral natuurlijk ook om plezier te hebben en om te ontdekken dat er, naast techniek, ook nog een andere wereld bestaat.

Beeld-bij-bericht-over-dagje-uitDat laatste is onlangs weer uitstekend gelukt, in het Harderwijkse Dolfinarium. Collega’s, partners en kinderen bleken het een dag lang uitstekend naar hun zin te hebben in het park, bij de walrussen, de roggen, de dolfijnen, de zeehonden en de verschillende shows die het Dolfinarium biedt. En voor collega’s die van gedachten wilden wisselen over technische uitdagingen. bood de gezellige lunch natuurlijk een enorme uitkomst.

Een erg leuke dag, die weliswaar enigszins regenachtig begon, maar waarvan iedereen uiteindelijk flink genoten heeft. En ook één waarop verschillende collega’s uit zowel binnen- als buitenland zich weer eens konden realiseren dat passie voor techniek in feite geen grenzen kent.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

This post is also available in: Engels

terug