Vacatures

software engineer vacaturesZin in nieuwe kansen?

Als je werkt via High Tech Solutions, werk je op een hoog niveau aan de ontwikkeling van embedded software. Maar je werkt ook vooral aan je éigen ontwikkeling.
Eén van onze belangrijkste doelstellingen is namelijk om ervoor te zorgen dat jij gemotiveerd blijft. Op die manier kom je sneller tot topprestaties.
Bij High Tech ondersteunen we je met hart en ziel. En de openstaande vacatures geven je de mogelijkheid om dat binnenkort zelf te ervaren.

Open sollicitaties

Ook al staat je functie er niet bij; we leren je graag kennen.

Mocht er in ons vacatureoverzicht geen vacature staan die helemaal aansluit bij je kennis en ervaring, maar ben je wel benieuwd of we je mogelijkheden kunnen bieden, vul dan onderstaand formulier in en we komen er zo spoedig mogelijk bij je op terug.

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Naam
Achternaam
E-mailadres
Telefoon
Opmerkingen

Testimonials

Bart van Ingen Schenau - Senior Systeem Ingenieur“Al tijdens mijn studie werd ik de hoek van de high tech ingetrokken.”

“In zekere zin is dit de baan die ik altijd al had willen hebben. In de zes jaar dat ik nu bij High Tech werk en de negen jaar daarvóór bij een vergelijkbaar bedrijf, heb ik zo’n beetje alle facetten van dit vak leren kennen.

lees meer

Bart van Ingen Schenau -  Senior Systeem Ingenieur
Michiel Horsman - Systeem Ingenieur“Het is een geweldig gevoel als blijkt dat jouw werk tot meer veiligheid leidt.”

In feite is High Tech mijn eerste werkgever en dat is me tot nu toe uitstekend bevallen. Ik werk hier sinds 2009 en ben momenteel werkzaam bij Thales, een groot bedrijf in Hengelo dat apparatuur voor Defensie ontwikkelt.

lees meer

Michiel Horsman - Systeem Ingenieur
Jinjing Huang - Senior Systeem Ingenieur“High Tech moedigde mij aan om mijn eigen doelen te volgen.”

Na tweeënhalf jaar wilde ik een nieuwe stap in mijn carrière zetten. Daarom werk ik nu bij ASML op een andere afdeling waar ik veel nieuwe kennis opdoe. High Tech was daarin voor mij heel ondersteunend.

bekijk de video

Jinjing Huang - Senior Systeem Ingenieur
Panagiotis Georgiadis - Systeem Ingenieur“Mijn werk is voor mij een manier om mijn hersenen fit te houden.”

“Ik kom uit Griekenland en heb Electrical Engineering gestudeerd op een technische universiteit in Thessaloniki. Daarna deed ik in Nederland een pre-master; een ontwerpersopleiding technische informatica bij de TU Eindhoven.

lees meer

Panagiotis Georgiadis - Systeem Ingenieur
Robert Peters - Senior Systeem Ingenieur“Mensen die worden ingehuurd, krijgen vaak de mooie opdrachten."

“In 2007 kwam ik in dienst bij High Tech. Ik kreeg een uitnodiging voor een gesprek en dat klikte meteen. Ik was daarvoor ook wel eens bij een soortgelijk bedrijf in dienst geweest, maar dat was anders. Bij High Tech beviel me de rust en het was, heel praktisch, ook een stuk dichterbij.

lees meer

Robert Peters - Senior Systeem Ingenieur
Jaco Buitelaar – Senior Adviseur“Als ik de lat wat hoger leg voor mezelf, dan staat High Tech erachter.”

“Ik werk sinds februari 2009 bij High Tech, in de sector Grond-, Weg- en Waterbouw; voor mij toen totaal nieuw. Nu doe ik een hele tunnel als systeemarchitect. En ik ben nog steeds niet uitgegroeid in deze branche.”

bekijk de video

Jaco Buitelaar – Senior Adviseur
Ahmed Abdullah - Senior Software Ingenieur“Ik kreeg de kans om hier totaal nieuwe softwarecomponenten te ontwikkelen.”

“Ik werk momenteel bij ASML en ik heb de geweldige kans gekregen om mijn kennis op het gebied van softwaredesign verder te vergroten. Henk en Dick zijn niet alleen managers; het zijn vrienden van me.”

bekijk de video

Ahmed Abdullah - Senior Software Ingenieur

This post is also available in: Engels